Brief coaching a vezetésben és a szervezetben

A megoldásközpontú brief coaching a gyors kimozdítás művészete: olyan beszélgetésvezetési eszközöké, mellyel nehéz helyzetekben hatékonyan az előrelépések felé mozdítható a helyzetben résztvevők figyelme, gondolkodása és ezzel nő a cselekvőképessége. Másképpen beszélgetünk, mint ahogyan szoktunk: a fókuszt azon tartjuk van, amit akarunk (ellentétben azzal, amit nem), ami működik (ellentétben azzal, ami gond), ami praktikus előrelépés (ellentétben azzal, ami akadály), ami hatékony, minőségi interakciókhoz vezet.

A program szervezeti szakemberek: végzett coachok, szervezeti pszichológusok, HR szakemberek és vezetők számára kifejlesztett erősen gyakorlati fókuszú brief coaching képzés, amelyben a résztvevők elsajátíthatják, elmélyíthetik, begyakorolhatják a megoldásközpontú brief beszélgetésvezetés alkalmazását: egyéni ülésekben, csoportban és teamben, kultúraépítő szervezeti programokban. A cél olyan megoldásközpontú beszélgetésvezetésben jártas szakemberek felkészítése, akik

  • magabiztosan, tiszta módszertannal vezetnek megoldásközpontú brief coaching üléseket
  • sokoldalúan, alkotó módon alkalmazni tudják a brief coaching szemléletét, eszköztárát egyéni, csoportos és team interakciókban, szervezeti megoldásokban
  • képesek arra, hogy szervezetük, szervezeti kultúrájuk fejlesztésében kreatívan alkalmazzák a megoldásközpontú brief coachingban rejlő lehetőségeket.

Programunkon, amely a tizenegyedik sikeres évfolyamánál tart, elsajátíthatja a megoldásközpontú brief coaching egyéni eszköztárát, a csoportban és teamben alkalmazható brief eszközöket, valamint a brief coaching szervezet- és vezetőfejlesztésben alkalmazható lehetőségeit, nemzetközi kitekintéssel.

 

 

 

 

részletes programJelentkezési lap