• Ismét indul a Brief coaching a szervezetben, vezetésben képzésünk.

    Képzési időpontok: 2023. szeptember 28-29, október 13, 27,  november 10, 23-24, december 8.

    Ráépítő: 2024. január 19, február 2, 16, március 8,22.

    Betekintő:  2023. március 07. 18:00, Art of Progress tréningterem (Budapest, Ráday u. 15.) és március 28. 18:00 (online)

Az én történetem....

Tegyi Enikő MCC

coffee-791439_640-1

Tegyi Enikő vagyok. Tanári, média- és kommunikációs múlttal, tizenkét éve dolgozom megoldásközpontú brief coachinggal: szervezetekben és magánügyfelekkel, saját cégem vezetőjeként, újabban MCC nemzetközi akkreditációval.

Ez az „MCC” a közel 3000 óra tapasztalat mellett azt a másfél éves személyes kísérletezést is jelenti számomra, amelyben igyekeztem a brief coaching kognitív erejét ötvözni azzal az érzelmi érzékenységgel, kifinomult partnerséggel, sokcsatornás jelenléttel, amit az MCC szintű coaching munka igényel.

A brief coachingban mindig is a benne rejlő demokráciát és szabadságfokot szerettem a legjobban, azt, hogy mindig az ügyfélből: alulról, belülről, önszerveződéssel, tehát szívből indul a változás. A csendes ráérzéssel „kalibrált” jó kérdésektől, a másikra hangolódó, elfogadó figyelemtől, a sikerek finom, vagy épp hangos elismerésétől erőre kapnak, kinyílnak és megnőnek emberek és csapatok – mint a virág.

Nagy öröm számomra, hogy brief coachinggal, a vele felszabadított motiváció húzóerejével, elismerést és örömet hozó interakcióival lehet aztán fejleszteni team rezilienciát és értekezletkultúrát, megtartó erejű szervezeti kultúrát, vagy  interkulturális kommunikációt. Örülök, hogy brief képzéseimen nem csak coachok, hanem pszichológusok, vezetők is évek óta szívesen megtanulják a szemléletét és eszközeit, hogy fiatal szervezeti pszichológusok, szervezeti kommunikáció szakosok is tovább viszik ezeket az erőteljes és szerethető eszközöket és gondolkodásmódot.

Bízom benne, találkozunk!

Bővebben

Témák

Értekezletkultúra fejlesztés

A szervezet fő vérárama….

Rezilienciafejlesztés

Változásban, krízisben…

Interkulturális kommunikáció

Hasonlóságok és különbségek….

Egyéni coaching

Magánügyfélként is…

Középvezetők

Menedzserből leader…

Executive coaching

Inspiráló együttgondolkodás…

Csoportok

Egymástól tanulnak…

Teamek

Csapatépítés másképp….

Szervezeti programok

Brief coaching a szervezetben…

Ajánlások

„Fantasztikus kombinációját nyújtod az értő figyelemnek, a megoldás felé való finom terelgetésnek és a kemény határozottságnak, ha épp arra van szükség. A szelíd külső egy határozott és céltudatos coachot takar.”
Pátrovics LeventeLufthansa Systems HR vezető
További coaching referenciák
"Végre egy teljes módszert kaptam. A megoldásközpontú szemlélet munkában és magánéletben is nap mint nap jól hasznosítható. Nagyon sok sikerélményben van részem, mióta megtanultam. Csodálatos volt."
Kovácsné Vajger ÉvaNAV coach, munkapszichológus
További referenciák a brief programról
"Fejlesztett értekezletek keretében, Enikő fókuszált hozzáállásával, a brief coachingba vetett szenvedélyes szeretetével és hitével járult hozzá ahhoz, hogy gondolkodásmódunk és szokásrendszerünk átalakuljon.”
Kazár NatáliaSzemélyzeti vezető, Fundamenta
További szervezeti referenciák

Kérdésed van?

Itt írhatsz nekem