Ráépítő brief + képzés

Ráépítő brief + képzés

2018. október 11, 25, november 08, 21, december 06

 

Brief coaching alapokkal rendelkező coachoknak, tanácsadóknak, pszichológusoknak indítom öt napos ráépítő, továbbfejlesztő képzésünket, melyen a résztvevők brief coaching szemléletét mélyítjük, brief eszköztárát gazdagítjuk és stabilizáljuk, a brief coaching szellemiségének, módszertanának finomhangolásával és élesítésével foglalkozunk.

A részletes tematika a következő:

  1. nap Fókuszban: az elismerés finomhangolása. Hierarchia vs. partneri viszony, növekedési szemléletmód a megerősítő visszajelzésben.
  2. nap Fókuszban: az új lehetőségek felé mozdulás. A komfortzónából való kimozdítás finom eszközei a brief coachingban.
  3. nap Speciális helyzetek kezelése a brief coachingban: hogyan mozdítsuk meg az ügyfelet? Dramatikus eszközök brief keretben. I.
  4. nap Speciális helyzetek kezelése a brief coachingban: hogyan mozdítsuk meg az ügyfelet? Dramatikus eszközök brief keretben. II. Vállalati kultúrafejlesztés további megoldásközpontú coaching alapú eszközei.
  5. nap Bemutató coaching ülések meghívott ügyfelekkel. Brief coach oklevelek átadása.

A programcsomag része csoportos szupervízió sáv és fejenként 2 mentor coaching alkalom a trénerrel, személyes fejlesztés céljából.

Az egyes képzési napokra külön is lehet jelentkezni.

A képzés díja:

A teljes programcsomag díja: 170 00 Ft  Egy-egy tréningnap díja: 35 000 Ft

A képzés helyszíne: 1024 Budapest Kis Rókus u. 43. (Millenárisnál)

A képzés indításának feltétele: minimum 6 fő. Maximális csoportlétszám: 12 fő.

Ha még személyesen nem találkoztunk, megismerkedhetünk a Brief coaching a szervezetben, vezetésben képzés Betekintő alkalmain: 2018. május 24. és szeptember 04. 18:00-20:00 Ráday utca 15. Art of Progress tréningterem

Szeretettel várom a jelentkezését!

KapcsolatfelvételJelentkezési lap