• Ismét indul a Brief coaching a szervezetben, vezetésben képzésünk.

    Képzési időpontok: 2021. szeptember 23-24, október 08, 22, november 12, 25-26, december 10.

    Ráépítő: 2022. január 14, 28, február 11, 25, március 11.

    Betekintő:  2021. március 09, április 20. 18:00  Art of Progress tréningterem, Ráday u. 15. (21-es kapucsengő)

Az én történetem....

Tegyi Enikő PCC coach

coffee-791439_640-1

Tegyi Enikő vagyok. Tanári, színikritikusi és tolmács múlttal, nyolc éve dolgozom coachként szervezetekben és magánügyfelekkel saját cégem vezetőjeként, jelenleg PCC nemzetközi akkreditációval.

Ez azt is jelenti, hogy több mint ezer órát dolgoztam egyéni ügyfelekkel, csoportokkal, teamekkel, szervezetekkel és leendő coachokkal.

A coachingban, a benne rejlő demokráciát és szabadságfokot szeretem a legjobban: mindig az ügyfélből, a csapatból, tehát alulról, belülről indul a változás. Jó kérdésektől, a szeretetteljes figyelemtől, a gyülekező sikerek elismerésétől magukra találnak, erőre kapnak, kinyílnak és megnőnek emberek és csapatok, mint a virág.

Élvezem, hogy coachinggal, a benne rejlő szabadság húzóerejével, a sikerek elismerésének egyszerű és örömet hozó technikáival lehet aztán fejleszteni értekezletkultúrát, megtartó erejű szervezeti kultúrát, vagy  interkultúrális kommunikációt. Vezetők is szívesen megtanulják a szemléletét és eszközeit, csapatuk nagy örömére. Belső coach teamek, külső coachok, szervezeti pszichológus, szervezeti kommunikácó szakosok viszik tovább ezeket az erőteljes és szerethető eszközöket és gondolkodásmódot.

Bízom benne, találkozunk!

Bővebben

Témák

Értekezletkultúra fejlesztés

A szervezet fő vérárama….

Rezilienciafejlesztés

Változásban, krízisben…

Interkulturális kommunikáció

Hasonlóságok és különbségek….

Egyéni coaching

Magánügyfélként is…

Középvezetők

Menedzserből leader…

Executive coaching

Inspiráló együttgondolkodás…

Csoportok

Egymástól tanulnak…

Teamek

Csapatépítés másképp….

Szervezeti programok

Brief coaching a szervezetben…

Ajánlások

„Fantasztikus kombinációját nyújtod az értő figyelemnek, a megoldás felé való finom terelgetésnek és a kemény határozottságnak, ha épp arra van szükség. A szelíd külső egy határozott és céltudatos coachot takar.”
Pátrovics LeventeLufthansa Systems HR vezető
További coaching referenciák
"Végre egy teljes módszert kaptam. A megoldásközpontú szemlélet munkában és magánéletben is nap mint nap jól hasznosítható. Nagyon sok sikerélményben van részem, mióta megtanultam. Csodálatos volt."
Kovácsné Vajger ÉvaNAV coach, munkapszichológus
További coachképzés referenciák
"Fejlesztett értekezletek keretében, Enikő fókuszált hozzáállásával, a brief coachingba vetett szenvedélyes szeretetével és hitével járult hozzá ahhoz, hogy gondolkodásmódunk és szokásrendszerünk átalakuljon.”
Kazár NatáliaSzemélyzeti vezető, Fundamenta
További szervezeti referenciák

Kérdésed van?

Itt írhatsz nekem